kutyaiskola szombathely
szombathelyi kutyaiskola telefon
Kutyaiskola Szombathelyen - Láthatatlan Póráz Módszer

Rólam

Plózer Andreának hívnak, Szombathely mellett egy kis településen lakom nemrég óta. A kutyák és a kutyás lét mindig is hozzám tartozott és nagy örömmel tölt el. Korábban mindig társgazdi voltam inkább valaki más kutyája mellett, azonban 2019 tavasza óta végre az életmódom is lehetővé tette a saját kutyavállalást, így került hozzám/hozzánk Bella, a közel 4 éves amstaff jellegű kutyus. Mentett kutya volt, már kialakult személyiséggel, hozott lelki és fizikális sérülésekkel. Tudtam, hogy kihívás vár rám ezért hamar be is iratkoztunk a kutyaiskolába, ahol kiscsoportos képzésben találkoztam először a Láthatalan Póráz Módszerrel. Hétről, hétre alapoztuk meg a közös, jó kapcsolatot mindenféle büntetés, kényszerítés vagy fenyítés nélkül.

Olyannyira megtetszett a módszer és az eredménye, ami már rövid idő alatt megmutatkozott, hogy a városi alapképzés után a következő szintű tréninget már Gödöllőn folytattuk ahol részt vettem/vettünk az „Én a szupertréner" képzésen és megtanulhattam a kutyatanítás fortélyait elméletben és gyakorlatban. Azóta is ebben a szemléletben éljük együtt a mindennapokat és szeretném tovább adni másoknak is azt a szuper lehetőséget amit ez a kutyaoktatási módszer ad.

Továbbképzéseim:

2020 szeptember - 2021 március: Nordic Education Centre of Dog Trainers - Lisbeth Borg De Waard (Norvégia) - Bevezető a kutyák viselkedése, kutyakommunikáció illetve probléma megoldás. Bizonyítvány megtekintése Scidog Kutyaegyetem

2021 március: - SciDOG - A Kutyaegyetem - egy éves Padawan képzés

Tanuljatok velem a Kutyaiskolában másként! :-)

Ha felkeltettem az érdeklődésedet, lépj velem kapcsolatba elérhetőségeim valamelyikén.

Kapcsolat

 

Plózer Andrea

kutyatréner

Mobil: 06-70/395-3494

E-mail: kutyaiskolamaskent@gmail.com

Tovább a Facebook oldalamra >>>
Kapcsolat

...a kutyabarát kutyaiskola Szombathelyen

KUTYAISKOLA MÁSKÉNT ...AHOL A KUTYUS ÉS GAZDI EGYMÁSRA TALÁL!